ΙΣΠΑΝΙΑ

Copa del Rey: Πέρασε με… περίπατο η Μπέτις

Η Μπέτις πήρε εύκολα την πρόκριση στους «16» του Copa del Rey μετά τη νίκη με 4-0 επί της Σανταντέρ - Όλα τα αποτελέσματα από τους «32» του θεσμού
Copa del Rey: Πέρασε με… περίπατο η Μπέτις

Η Μπέτις πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Copa del Rey επικρατώντας και εντός έδρας της Σανταντέρ, αυτή τη φορά με 4-0!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Άλλωστε, η Σανταντέρ παίζει πλέον στην τρίτη τη τάξει κατηγορίας της Ισπανίας και δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους.

Το σκορ για την Μπέτις άνοιξε στο 32’ με αυτογκόλ του Αντέρ, ενώ τα επόμενα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο 59’ ο Σανάμπρια με πέναλτι έκανε το 2-0, το 3-0 διαμόρφωσε ο Λεόν στο 69’, μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Λο Κέλσο στο 89’!

ΜΠΕΤΙΣ (Κίκε Σετιέν): Ρόμπλες, Μπαραγκάν, Μαντί, Φεντάλ, Γκαρσία, Ινούι, Κανάλες (46’ Λο Κέλσο), Καπτούμ, Γκερέρο (75’ Χοακίν), Τέγιο, Σανάμπρια (68’ Λεόν).

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ (Ιβάν Άνια): Κρέσπο, Φιγκέρας, Πριέτο, Μπουνουέλ, Ζιλ, Ριβέρο (61’ Βιθέντε), Λομπάρντο (72’ Καγιάργα), Ρουίς, Ντίας, Σετζούδο (62’ Χιντάλγκο), Αντέρ.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Εϊμπάρ

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας, η Λεβάντε νίκησε 2-0 τη Λούγκο και προκρίθηκε, ενώ την ίδια τύχη είχε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο με το δεύτερο 4-0 επί της Ουέσκα, όπως και η Χιχόν, που απέσπασε 2-2 στην έδρα της Εϊμπάρ και προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «32»:

Βαλένθια – Έμπρο 1-0 (2-1)

Λεβάντε – Λούγκο 2-0 (1-1)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Λεγανές 0-1 (2-2)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σαντ Ανδρέου 4-0 (1-0)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μελίγια 6-1 (4-0)

Χετάφε – Κόρδοβα 5-1 (2-1)

Τζιρόνα – Αλαβές 2-1 (2-2)

Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 2-1 (2-1)

Μπαρτσελόνα – Κουλτουράλ Λεονέσα 4-1 (1-0)

Εϊμπάρ – Χιχόν 2-2 (0-2)

Σεβίλλη – Βιλανοβέσε 1-0 (0-0)

Σοσιεδάδ – Θέλτα 2-0 (1-1)

Εσπανιόλ – Κάντιθ 1-0 (1-2)

Βιγιαρεάλ – Αλμερία 8-0 (3-3)

Μπέτις – Σανταντέρ 4-0 (1-0)

Ουέσκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4 (0-4)

* Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Copa del Rey: «Εξάρα» με τα… δεύτερα η Ρεάλ (vid)

Copa Del Rey: Άνετη πρόκριση για Μπαρτσελόνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Copa del Rey: Πέρασε με… περίπατο η Μπέτις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.