ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Σολάρι απάντησε στον Ρονάλντο περί ταπεινότητας

Το σχόλιο του προπονητή της Ρεάλ για τις μπηχτές του Πορτογάλου
Ο Σολάρι απάντησε στον Ρονάλντο περί ταπεινότητας

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Gazzeta dello sport, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σαντιάγο Σολάρι, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Πορτογάλου και έδωσε την απάντησή του πάνω στο θέμα.

«Η ταπεινότητα είναι αρετή των πραγματικά σπουδαίων και γι’ αυτό το λόγο, αλλά και επειδή έχει πολλές ακόμη αρετές, αυτός ο σύλλογος έχει κατακτήσει τόσα πολλά. Ο Κριστιάνο είναι δικός μας για πάντα, είναι ζωντανή ιστορία της Ρεάλ και όσα νιώθει είναι για τον εαυτό του. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τα συναισθήματά του» ανέφερε ο Σολάρι.

Ο CR7 στην συνέντευξη που παραχώρησε, είπε πως στην Γιουβέντους βρήκε το καλύτερο σύνολο που έχει παίξει ποτέ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ στη Γιουβέντους είμαστε ομάδα. Αλλού κάποιοι νιώθουν μεγαλύτεροι από τους άλλους. Σε αυτή την ομάδα είμαστε όλοι το ίδιοι, όλοι είναι ταπεινοί».

Ρεάλ Μαδρίτης: Σώθηκε με Μπέιλ και Κουρτουά! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σολάρι απάντησε στον Ρονάλντο περί ταπεινότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.