ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Μπαρτσελόνα δεν πάει στις ΗΠΑ

Απειλή τιμωρίας φέρεται να δέχτηκε από FIFA και UEFA
Η Μπαρτσελόνα δεν πάει στις ΗΠΑ

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην δώσει στις ΗΠΑ το ματς πρωταθλήματος με την Χιρόνα, καθώς η AS υποστηρίζει πως δέχτηκε απειλές για τιμωρία.

Σύμφωνα με τα Ισπανικά δημοσιεύματα, FIFA και UEFA φέρονται να έχουν προειδοποιήσει με κυρώσεις την διοίκηση των Καταλανών, σε περίπτωση που πάνε να δώσουν παιχνίδι για το πρωτάθλημα εκτός συνόρων και γι’ αυτό έκαναν πίσω.

Η Ισπανική Λίγκα από την αρχή της σεζόν πιέζει για να γίνουν ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς χορηγοί προσφέρουν πολλά λεφτά για να πάνε οι μεγάλες ομάδες εκεί για ένα έστω ματς, κάτι με το οποίο η Ένωση παικτών ήταν πλήρως αντίθετη. Τελικά οι πιέσεις έπιασαν τόπο και η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως δεν θα πάει να δώσει το ματς με την Χιρόνα στο Μαϊάμι, στις 27 Ιανουαρίου.

Η La Liga έχει κλείσει συμφωνία 15 χρόνων για την διεξαγωγή μιας αναμέτρησης κάθε σεζόν στις ΗΠΑ, αλλά ήδη ήρθε η πρώτη «πόρτα».

Πικέ : «Αγοράζει την Ανδόρα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μπαρτσελόνα δεν πάει στις ΗΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.