ΙΣΠΑΝΙΑ

Η κρίση στη Λας Πάλμας, ο Αραούχο και η ΑΕΚ

Ο «μύλος» στην ισπανική ομάδα που αναμένεται να προκαλέσει κύμα...φυγής
Η κρίση στη Λας Πάλμας, ο Αραούχο και η ΑΕΚ

Πρωτοφανή κρίση βιώνει η Λας Πάλμας. Τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και εξωαγωνιστικά φαινόμενα συνθέτουν ένα δυσοίωνο τοπίο για την ισπανική ομάδα που δεν περνά απαρητήρητο από ελληνικά «μάτια» λόγω… Αραούχο.

Το γεγονός πως η «Ουνιόν» βρίσκεται πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού (επτά βαθμοί) παρά σε εκείνη των πλέι-οφ ανόδου (οκτώ πόντοι), έχει προκαλέσει έντονους κλυδωνισμούς στο ρόστερ της.

Η δυσαρέσκεια αρκετών βασικών στελεχών (Τάνα, Χάβι Καστεγιάνο κ,ά) για την εικόνα της ομάδας, αλλά και τον χρόνο συμμετοχής τους, ενδέχεται να οδηγήσει σε κύμα…φυγής το προσεχές καλοκαίρι.

Αποκορύφωμα σε όλα αυτά, το θέμα που έχει προκύψει με την άδεια παραμονής και κάρτα εργασίας του Σέρχιο Αραούχο στην Ισπανία. Ο «Τσίνο», εδώ και μέρες βρίσκεται στην Αργεντινή, όπου προσπαθεί να βρει άκρη με τα χαρτιά του. Ουσιαστική βοήθεια από την ομάδα του δεν έχει και η διαδικασία φαίνεται ότι θα τραβήξει ακόμα και μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε φυσικά, θα απουσιάσει από το ματς με τη Ράγιο Μαχαδαόντα (7/1), ενώ κινδυνεύει να χάσει και εκείνο με την Οσασούνα (12/1).

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Αργεντίνος επιθετικός, δεν φαίνεται να «ψήνεται» για να παραμείνει στα Κανάρια, αν η ομάδα του δεν ανέβει στην Πριμέρα.

Και κάπου εκεί, στο βάθος του πλάνου, εμφανίζεται και η ΑΕΚ. Όπως εξάλλου έχετε διαβάσει στο Sportime, η Ένωση παρακολουθεί και την παραμικρή εξέλιξη στην υπόθεσή του. Εφόσον λοιπόν, ο Αραούχο δεν θελήσει να συνεχίσει στην «Ουνιόν», τότε θα κοιτάξει το μέλλον του. Και μια από τις προοπτικές του βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αρέγι: «Χάλασε η μεταγραφή, μένω στην Σαν Μαρτίν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κρίση στη Λας Πάλμας, ο Αραούχο και η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.