ΙΣΠΑΝΙΑ

Θέλει Κουλιμπαλί η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Δεν θα είναι εύκολο να τον αποκτήσει από την Νάπολι, καθώς για να πουλήσει τον 27χρονο Σενεγαλέζο η Ιταλική ομάδα θα ζητήσει γη και ύδωρ, αλλά με...
Θέλει Κουλιμπαλί η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Καλιντού Κουλιμπαλί και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δεν θα είναι εύκολο να τον αποκτήσει από την Νάπολι, καθώς για να πουλήσει τον 27χρονο Σενεγαλέζο η Ιταλική ομάδα θα ζητήσει γη και ύδωρ, αλλά με την πρόταση της Ρεάλ να φτάνει τα 100 εκατομμύρια σίγουρα μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Πάντως για τον παίκτη δεν παίζουν μόνοι τους οι Μαδριλένοι, καθώς έχουν ενδιαφερθεί και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι για τον παίκτη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Δίνει 100εκ. ευρώ για Ντιμπάλα η Μάντσεστερ Σίτι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει Κουλιμπαλί η Ρεάλ Μαδρίτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.