ΙΣΠΑΝΙΑ

La Liga: Η βαθμολογία ΧΩΡΙΣ και ΜΕ το VAR (pic)

Ενδιαφέρον στατιστικό για τον ρόλο που έχει παίξει το VAR στο ισπανικό πρωτάθλημα
La Liga: Η βαθμολογία ΧΩΡΙΣ και ΜΕ το VAR (pic)

Έναν ενδιαφέρον πίνακα παρουσίασαν οι Ισπανοί για την βαθμολογία της La Liga τόσο με τις αποφάσεις του VAR, όσο και χωρίς αυτές.

Στον πίνακα δείχνουν πόσους βαθμούς πήραν χάρη στη χρήση του βίντεο η κάθε ομάδα και πόσους έχασε, με αποφάσεις που βγήκαν υπέρ των αντιπάλων τους, με την Ρεάλ να είναι… χαμένη για έναν βαθμό.

Αντίθετα, κερδισμένη δύο βαθμούς είναι η Ατλέτικο, με την Τζιρόνα να έχει κερδίσει τους περισσότερους, που είναι πέντε. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη, δεν έχει κερδίσει, ούτε έχει χάσει, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει χρήση του VAR σε φάση που άλλαξε το αποτέλεσμα στα παιχνίδια της.

Συνολικά έχει αλλάξει αποφάσεις η χρήση του βίντεο 59 φορές σε 190 παιχνίδια του πρωταθλήματος ως τώρα, με 17 περιπτώσεις μόνο να αλλάζουν ουσιαστικά το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τα στοιχεία, με την πρώτη κάθετη κόκκινη στήλη, να δείχνει τους βαθμούς ΧΩΡΙΣ τις αποφάσεις του VAR, την δεύτερη ΜΕ το VAR, ενώ στις άλλες δύο στήλες είναι οι κατά σειρά οι βαθμοί που πήραν με το βίντεο και οι βαθμοί που έχασαν.

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Η μέρα και η ώρα του clasico

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «La Liga: Η βαθμολογία ΧΩΡΙΣ και ΜΕ το VAR (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.