ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτομέου: «Καμία αμφιβολία για την παραμονή Βαλβέρδε»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την πρόθεση των Καταλανών να συνεχίσουν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε
Μπαρτομέου: «Καμία αμφιβολία για την παραμονή Βαλβέρδε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοικτά για τις προθέσεις του, αλλά η Μπαρτσελόνα διά στόματος του προέδρου της ξεκαθάρισε ότι θέλει να τον κρατήσει στον πάγκο της.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου δεν άφησε καμία… σκιά σχετικά με την επιθυμία του ίδιου, αλλά και του συλλόγου να διατηρήσουν στις τάξεις τους, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρόεδρος των Καταλανών είπε ότι υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά θα πρέπει να γίνουν και οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τον Ισπανό προπονητή.

Αναλυτικά δήλωσε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνον και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την παρουσία του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, θα του μιλήσουμε και όταν θα φτάσει η κατάλληλη στιγμή, ωστόσο, εκτιμούμε τη δουλειά του, είναι πανέξυπνος άνθρωπος και προπονητής και γνωρίζει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίζει η Μπαρτσελόνα».

Ο Μέσι πήγε σε διατροφολόγο στην Ιταλία

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Η μέρα και η ώρα του clasico

Μέσι: Και τα 400 γκολ του σε ένα βίντεο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτομέου: «Καμία αμφιβολία για την παραμονή Βαλβέρδε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.