ΙΣΠΑΝΙΑ

Λεγανές – Ρεάλ Μ. 1-0: Μπορούσε και χειρότερα (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά η εμφάνισή της ήταν επιεικώς «λίγη». Γλυκόπικρη ήττα πρόκρισης και για Σεβίλλη
Λεγανές – Ρεάλ Μ. 1-0: Μπορούσε και χειρότερα (vid)

H Λεγανές επικράτησε 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η «βασίλισσα» προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι χάρη στο 3-0 του «Μπερναμπέου».

Ήταν η ομάδα που την είχε ντροπιάσει πέρυσι στην ίδια διοργάνωση, αποκλείοντάς την. Συνεπώς ο Σολάρι θα έπρεπε να είναι ίσως πιο υποψιασμένος για την Λεγανές.

Έχοντας το ασφαλές προβάδισμα, χρησιμοποίησε μια ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα, με τον Ίσκο να παίρνει μια τελευταία (;) ευκαιρία να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα. Την πέταξε στα «σκουπίδια», αφού η μεγαλύτερη συνεισφορά του στο ματς ήταν όταν αντικαταστάθηκε από τον Κρίστο της Καστίγια στο 68’.

Στα του ματς, οι «πεπινέρος» άνοιξαν το σκορ με τον Μπρεϊθγουέιτ (30’), ανάγκασαν τον Νάβας σε τέσσερις μεγάλες αποκρούσεις όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα που θα άγχωνε πραγματικά τη Ρεάλ.

Συνεπώς το 1-0 και η πρόκριση ήταν άκρως… αποδεκτά για τους «μερένγκες» βάσει των περιστάσεων.

Ήττα που συνοδεύτηκε όμως και από πρόκριση γνώρισε η Σεβίλλη από τη Μπιλμπάο. Στο τρίτο παιχνίδι τους μέσα σε έξι μέρες (!) η Αθλέτικ πέρασε με 1-0 (70’ Γκουρουθέτα) από τη «Σάντσεθ Πιθχουάν» όμως η ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς την πέταξε εκτός συνέχειας.

Οι οιωνοί πάντως είναι εξαιρετικοί για τους Ανδαλουσιανούς, αφού τελευταία φορά που απέκλεισαν την Μπιλμπάο – πριν 71 χρόνια- κατέκτησαν και το Κύπελλο!

Κύπελλο Ισπανίας: Η Τζιρόνα απέκλεισε την Ατλέτικο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεγανές – Ρεάλ Μ. 1-0: Μπορούσε και χειρότερα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.