ΙΣΠΑΝΙΑ

Κύπελλο Ισπανίας: Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/1) η κλήρωση για τα προημιτελικά στο κύπελλο Ισπανίας, με τη Σεβίλλη να αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι. Να σημειωθεί πως οι Καταλανοί βρέθηκαν και επίσημα στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς η ομοσπονδία απέρριψε την καταγγελία της Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο μεταξύ τους πρώτο παιχνίδι. Πρόκειται για την επανάληψη...
Κύπελλο Ισπανίας: Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/1) η κλήρωση για τα προημιτελικά στο κύπελλο Ισπανίας, με τη Σεβίλλη να αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι.

Να σημειωθεί πως οι Καταλανοί βρέθηκαν και επίσημα στα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς η ομοσπονδία απέρριψε την καταγγελία της Λεβάντε για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο μεταξύ τους πρώτο παιχνίδι. Πρόκειται για την επανάληψη του περσινού τελικού, όπως και του 2016, με τους «μπλαουγκράνα» να μετρούν ισάριθμες κατακτήσεις. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί με τη Χιρόνα, που απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια η Χετάφε θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια και η Εσπανιόλ τη Μπέτις.

Οι αγώνες είναι διπλοί, με τα πρώτα ματς να διεξάγονται στις 23 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 30 του ίδιου μήνα.

Μπαρτσελόνα: Οπαδός τραυματίστηκε από πτώση στεγάστρου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ισπανίας: Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.