ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Πήρε Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ

Δανεικός με οψιόν αγοράς στους Καταλανούς ο Γκανέζος χαφ
Μπαρτσελόνα: Πήρε Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ

Σε μία κίνηση που εξέπληξε αρκετούς προχώρησε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη Σασουόλο και έκανε δικό της τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Ο 31χρονος Γκανέζος τη φετινή σεζόν είχε 13 ματς στη Serie A με τη Σασουόλο και τέσσερις ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Χέρτα, Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Μίλαν.

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ισπανία. Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, ενώ μπήκε και οψιόν αγοράς. Αυτή ορίστηκε στα 8.000.000 ευρώ.

Μπαρτσελόνα: Εκτός για δύο εβδομάδες εκτός ο Ντεμπελέ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Πήρε Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.