ΙΣΠΑΝΙΑ

Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Ζιντάν

Ο προπονητής της Ρεάλ άφησε εκτός τον Πορτογάλο από το ματς με τη Μάλαγα για να πάρει ανάσες εν όψει και των ημιτελικών με την Μπάγερν
Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Ζιντάν

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία, το ίδιο και το Κύπελλο για τη Ρεάλ και πλέον ο μοναδικός και σημαντικότερος, όμως, στόχος που της απομένει είναι το Champions League. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε λοιπόν να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εν όψει των ημιτελικών με την Μπάγερν.

Το πρώτο παιχνίδι με τους Βαυαρούς, το οποίο μάλιστα είναι και εκτός έδρας είναι στις 25 Απριλίου, δηλαδή σε δέκα μέρες και ο Ζιντάν θέλησε να δώσει ανάσες τόσο στον Ρονάλντο όσο και σε κάποιους άλλους βασικούς, που έχουν τραβήξει το… κουπί στη φετινή χρονιά.

Ο Γάλλος προπονητής άφησε επίσης εκτός αποστολής για τον σημερινό (15/4) αγώνα με τη Μάλαγα και τους Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς και Ραφαέλ Βαράν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξεκουράζει Ρονάλντο ο Ζιντάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.