ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντεμπελέ: «Δεν θα φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Κατηγορηματικός για την παραμονή του στους «Μπλαουγκράνα» εμφανίστηκε ο Γάλλος επιθετικός
Ντεμπελέ: «Δεν θα φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Μεγάλος ντόρος έγινε το καλοκαίρι γύρω από το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο να αποκτάτε έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα, για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Νεϊμάρ.

Όμως ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε να αποδώσει τα μέγιστα την πρώτη του χρονιά και πολλά ήδη ακούστηκαν για φυγή του, την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο ίδιος όμως διαψεύδει ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση του από την ομάδα της Βαρκελώνης και δηλώνει πως θα μείνει καιρό στην Ισπανία.

«Μπορεί να μην είμαι στην καλύτερη κατάσταση, όμως επανέρχομαι σιγά σιγά. Πρέπει να δουλέψω τον τομέα της φυσικής κατάστασης γιατί κουραζόμουν πολύ γρήγορα», ήταν  τα λόγια του στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε : «Έχω δεθεί πολύ καλά με τον Μέσι, τον Σουάρεζ και τον Ινιέστα και μου δίνουν αρκετές συμβουλές μέσα στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο να προσαρμοστείς στην Βαρκελώνη».

Παρά τις δυσκολίες αυτές όμως, ο 20χρονος δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Καταλανούς : «Έχω συμβόλαιο για πέντε χρόνια και θα βρίσκομαι στην Βαρκελώνη για πολύ καιρό. Δεν πρόκειται να φύγω μόλις ένα χρόνο μετά από τον ερχομό μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντεμπελέ: «Δεν θα φύγω από την Μπαρτσελόνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.