ΙΣΠΑΝΙΑ

Μίντο: «Η Ρεάλ θέλει τον Σαλάχ»!

Την αποκάλυψη πως η «Βασίλισσα» ετοιμάζει πρόταση για τον άσο της Λίβερπουλ έκανε ο συμπατριώτης του Χοσάμ Μίντο
Μίντο: «Η Ρεάλ θέλει τον Σαλάχ»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συμπατριώτης του παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χοσάμ Μίντο!

Η παλιά δόξα του Αγιαξ και της Τότεναμ αποκάλυψε πως η «Βασίλισσα» έχει στην κορυφή της μεταγαρφικής της λίστας τον άσο της Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντας τον, ως έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές  στην ιστορία της Αιγύπτου και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει! Όλοι έχουμε δει τις άσχημες εφετινές εμφανίσεις του Γκάρεθ Μπέιλ και του Καρίμ Μπενζεμά με το 4-4-2 που παίζει ο Ζιντάν.

Ο Σαλάχ θα μπορούσε να τους βοηθήσει πολύ περισσότερο. Φοβάμαι ότι θα απογοητεύσω τους οπαδούς της Λίβερπουλ, γιατί ξέρω ότι ο Σαλάχ είναι έτοιμος για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, κάτι που θα κάνει πηγαίνοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Μίντο και συμπλήρωσε :

«Γνωρίζω ότι πολύς κόσμος θα διαφωνήσει μαζί μου, αλλά πιστεύω ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου και ένας από τους καλύτερους του κόσμου».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίντο: «Η Ρεάλ θέλει τον Σαλάχ»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.