ΙΣΠΑΝΙΑ

AS: «Το νέο συμβόλαιο δεν ικανοποιεί τον Ρονάλντο»

Ο Πορτογάλος έχει παράπονα από την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης
AS: «Το νέο συμβόλαιο δεν ικανοποιεί τον Ρονάλντο»

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φάνηκε μετά τον τελικό και την κατάκτηση του Champions League, να μην είναι σίγουρος για το αν θα παραμείνει στην Μαδρίτη.

Όπως μάλιστα αναφέρει η «AS» ο 33χρονος επιθετικός της «βασίλισσας» είναι ενοχλημένος από την στάση της διοίκησης, η οποία δεν του έχει προτείνει ικανοποιητικό συμβόλαιο, έτσι ώστε να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα λέγεται πως έχει πρόταση στα χέρια του, θα του αποφέρει 9 εκατομμύρια παραπάνω στις αποδοχές του, ωστόσο αυτά θα τα λαμβάνει σε μορφή μπόνους για κατακτήσεις τίτλων και προσωπικών βραβείων και όχι σταθερά.

Έτσι ο Πορτογάλος απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο και πλέον εμφανίζεται δυσαρεστημένος με όσα έχουν γίνει.

Μένει να δούμε αν θα καλυφθεί αυτή η διαφορά ή θα υπάρξουν άλλες εξελίξεις στην καριέρα του Ρονάλντο, που σε λίγες μέρες αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις.

Μέσι vs Ρονάλντο : Η σύγκριση πριν το Μουντιάλ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AS: «Το νέο συμβόλαιο δεν ικανοποιεί τον Ρονάλντο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.