ΙΣΠΑΝΙΑ

«Ψήνει» μεταγραφή στην Ατλέτικο ο Ντι Μαρία

Η καλή σχέση με τον Σιμεόνε φαίνεται πως δεν αρκεί για να ντύσει στα «ροχιμπλάνκο» τον Αργεντινό εξτρέμ.
«Ψήνει» μεταγραφή στην Ατλέτικο ο Ντι Μαρία

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αναζητήσει έναν μεσοεπιθετικό που θα της δώσει το κάτι παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι και ο πρώτος υποψήφιος… αυτοπροτάθηκε.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει συχνή επικοινωνία με τον συμπατριώτη του Ντιέγκο Σιμεόνε και φαίνεται πως του έχει εκφράσει τη θέλησή του να αγωνιστεί με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος». Παρότι ήταν ένας από τους παραγωγικούς παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν που πέρασε με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μια τέτοια μεταγραφή δεν φαίνεται πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο λόγος είναι πως οι Παριζιάνοι θα ζητήσουν τουλάχιστον 50.000.000 ευρώ για έναν από τους καλύτερούς τους παίκτες, ο οποίος όμως βαδίζει στο 30ό έτος. Συνεπώς αναζητεί το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Είναι μια… πολυτέλεια από αυτές όμως που έφεραν το εμπάργκο μεταγραφών πριν ένα χρόνο. Εκτός βέβαια αν κάποιος κάνει χώρο για τον Αργεντινό, όπως ο Βιτόλο, ο οποίος έκανε κακή πρώτη σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψήνει» μεταγραφή στην Ατλέτικο ο Ντι Μαρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.