ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκουαρντιόλα: «Με ή χωρίς Champions League, η Μπαρτσελόνα καλύτερη στον κόσμο»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν σίγουρα από τον Ισπανό προπονητή
Γκουαρντιόλα: «Με ή χωρίς Champions League, η Μπαρτσελόνα καλύτερη στον κόσμο»

Στην Βαρκελώνη βρέθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να παραστεί σε μία εκδήλωση του ιδρύματος του Γιόχαν Κρόιφ.

Στα πλαίσια του ταξιδιού του, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, τον Ζιντάν και φυσικά τον Ινιέστα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήση η Μάντσεστερ Σίτι τον Ίσκο.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε κρύφτηκε πίσω από την κατάκτηση του Champions League της Ρεάλ, τονίζοντας πως ακόμα και έτσι η Μπαρτσελόνα παραμένει η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Champions League της Ρεάλ:

«Συγχαρητήρια στην Ρεάλ. Όταν μία ομάδα κερδίζει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς και τέσσερις τα τελευταία πέντε χρόνια, σίγουρα είναι εντυπωσιακή. Το Champions League είναι μία σκληρή διοργάνωση που απαιτεί πολλά πράγματα. Η Ρεάλ ελέγχει πολύ καλά τα νοκ-άουτ παιχνίδια πολύ καλά και τους βγάζω το καπέλο».

Για τον Ινιέστα και αν αυτό είναι το τέλος  εποχής για την Μπαρτσελόνα:

«Δεν είναι το τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα σίγουρα. Πρέπει να βρει τους παίκτες για να κάνει ξανά αυτά που έκανε και στο παρελθόν. Μία ομάδα δεν τελειώνει όταν ένας, δύο ή τρεις παίκτες φεύγουν. Η Μπαρτσελόνα είναι ακόμα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο με ή χωρίς Champions League».

Για τον Ζιντάν:

«Κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά. Δεν έχει καμία σημασία αν το αξίζουν ή όχι. Κέρδισαν το Champions League και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί πρόκειται για μία δύσκολη διοργάνωση».

Για τον Ίσκο στην Σίτι:

«Όχι, δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση του Ίσκο».

Για το αν θα ήθελε να κερδίσει η Ισπανία το Μουντιάλ:

«Φυσικά, έχω πολλούς φίλους εκεί, όπως και στην Αγγλία αλλά και την Γερμανία. Υποστηρίζω τις ομάδες στις οποίες έχω φίλους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκουαρντιόλα: «Με ή χωρίς Champions League, η Μπαρτσελόνα καλύτερη στον κόσμο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.