ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Μπέιλ θέλει να μείνει στην Ρεάλ

Η παρουσία του Λοπετέγι στον πάγκο είναι κάτι που ενθουσίασε τον Ουαλό
Ο Μπέιλ θέλει να μείνει στην Ρεάλ

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν προπονητή στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε βαρεθεί να παίζει από τον πάγκο στα παιχνίδια της ομάδας. Ο Ουαλός ήταν δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και ήταν υπ’ ατμόν από την ομάδα, καθώς δεν είχε και την στήριξη που θα περίμενε και από τον κόσμο.

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια αυτό… άλλαξε για τα καλά και μετά την φυγή του Ζιντάν και την πρόσληψη του Ζουλιέν Λοπετέγι στον πάγκο των Μαδριλένων, τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Μπέιλ όχι μόνο ενθουσιάστηκε από την πρόσληψη του Βάσκου προπονητή, αλλά θέλει να μείνει στην Μαδρίτη και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου του προπονητή, ώστε να παίζει βασικός σε μόνιμη βάση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ και άλλων ομάδων, περνά πλέον σε δεύτερο μοίρα καθώς θέλει να διεκδικήσει θέση βασικού στην Ρεάλ και όλα θα εξαρτηθούν από το πως έχει στο μυαλό του να παίξει η ομάδα όσον αφορά το σύστημα, ο νέος της προπονητής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπέιλ θέλει να μείνει στην Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.