ΙΣΠΑΝΙΑ

«Δεν άλλαξε τα δεδομένα με την Ρεάλ η εμφάνιση Ρονάλντο»

Ο Πορτογάλος μάγεψε με την Εθνική του, ωστόσο τα δεδομένα στην «βασίλισσα» παραμένουν ίδια
«Δεν άλλαξε τα δεδομένα με την Ρεάλ η εμφάνιση Ρονάλντο»

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του και γενικά του Μουντιάλ μέχρι τώρα, όμως αυτό δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τα πράγματα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «Marca», η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει εκφράσει την θέληση της για να επέλθει συμφωνία και ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, ωστόσο δεν μπορεί να ξεφύγει στις απαιτήσεις του Πορτογάλου.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, έχει γίνει ξεκάθαρο στην πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι οι πάντες θέλουν να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της «βασίλισσας», όμως αν και υπάρχει εκτίμηση πως ο ποδοσφαιριστής αξίζει μία ανανέωση συμβολαίου, δεν φαίνεται πως θα είναι ακραία αφού ο Κριστιάνο διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Σίγουρα δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι κάτι που θα αρέσει και θα ικανοποιεί τον περίεργο χαρακτήρα του Πορτογάλου, οπότε μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δεν άλλαξε τα δεδομένα με την Ρεάλ η εμφάνιση Ρονάλντο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.