ΙΣΠΑΝΙΑ

«Τα βρήκαν Ρόμα και Ρεάλ για Άλισον»

Συμφωνία προ των πυλών μεταξύ των δύο ομάδων για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ
«Τα βρήκαν Ρόμα και Ρεάλ για Άλισον»

Λόγο για συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ρόμα για τον τερματοφύλακα της δεύτερης, Άλισον Μπέκερ, κάνουν λόγο τα Ισπανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα υπάρξει συμφωνία, με το κόστος της μεταγραφής, να φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η προσφορά ήταν για 50 εκατομμύρια, τα οποία μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν τα 60 εκ., αλλά η Ρόμα επιμένει για το ποσό των 70 εκατομμυρίων. Ωστόσο, φαίνεται πως θα συμβιβαστούν στα 60 εκ., αν ισχύουν τα δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου σήμερα, με την Mundo Deportivo να σχολιάζει πως ο μάνατζερ του παίκτη, Ζε Μαρία, έδωσε τα χέρια για συμφωνία πενταετούς συμβολαίου με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

«Όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ ο Άλισον»

«Καρνέζης για αντι-Άλισον στη Ρόμα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τα βρήκαν Ρόμα και Ρεάλ για Άλισον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.