ΙΤΑΛΙΑ

Μέντες: «Με Ρονάλντο η Γιουβέντους μπορεί το Champions League»

Ο Πορτογάλος ατζέντης ισχυρίστηκε ότι πλέον η «βέκια σινιόρα» μπορεί να κάνει την υπέρβαση…
Μέντες: «Με Ρονάλντο η Γιουβέντους μπορεί το Champions League»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και όπως δήλωσε στην παρουσίασή του θέλει να κατακτήσει όλους τους τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Κι επειδή εντός των τειχών η Γιουβέντους τα πηγαίνει καλά, το ζητούμενο είναι το Champions League, όπου δύο φορές έχει φτάσει στην πηγή, αλλά καμία δεν κατάφερε να… πιει νερό!

Ο ατζέντης του «CR7», Ζόρζε Μέντες ισχυρίστηκε ότι με τον Ρονάλντο στη σύνθεσή της, η Γιουβέντους μπορεί τώρα να κατακτήσει και το Champions League.

Αναλυτικά ο Μέντες είπε: «Θεωρώ ότι η Γιουβέντους μπορεί επιτέλους να κατακτήσει το Champions League με τον Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Όταν ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της. Όταν ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο καλύτερος παίκτης της, το ίδιο θα γίνει και στην Γιουβέντους».

Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους (pics)

Κ. Ρονάλντο: «Πιστεύω στην επιτυχία, είμαι βέβαιος για τον εαυτό μου»

Έφτασε και αποθεώθηκε ο Κριστιάνο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέντες: «Με Ρονάλντο η Γιουβέντους μπορεί το Champions League»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.