ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντελ Πιέρο σύγκρινε τον Ρονάλντο με τον Λεμπρόν

Ο Ιταλός πρώην διεθνής θεωρεί τεράστια την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Γιουβέντους
Ο Ντελ Πιέρο σύγκρινε τον Ρονάλντο με τον Λεμπρόν

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει συνδέσει την καριέρα του με την Γιουβέντους. Ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας και σύγκρινε την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με αυτήν του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς!

«Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος. Το κλαμπ έχει δείξει ότι είναι έτοιμο να κάνει την υπέρβαση με αυτό το αισιόδοξο πρότζεκτ που έχει. Η κίνηση με τον Κριστιάνο μου θυμίζει αυτή των Λέικερς που πήραν τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μου άρεσε πολύ», είπε αρχικά στην Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε:

«Ο Ρονάλντο είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής. Έχει την νοοτροπία που μόνοι οι κορυφαίοι του ποδοσφαίρου έχουν. Όταν υπέγραψε δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι ήταν fake news! Πάντως αν τον αντιμετώπιζα σε χτυπήματα φάουλ, θα τον κέρδιζα. Και αν έχανα θα είχα την δικαιολογία ότι δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο για καιρό».

Στη συνέχεια ο Ντε Πιέρο μίλησε και για την σεζόν του 2012, όπου αποκάλυψε ότι ήταν μια ανάσα από το να υπογράψει στην Σέλτικ.

«Μπορούσα να πάρω μεταγραφή στην Σέλτικ, αλλά απέρριψα την προσφορά. Δεν ήθελα να παίξω σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Είχα αποφασίσει να αφήσω την ήπειρο ήδη», είπε ο Ιταλός που κατέληξε εκείνη την χρονιά στην Αυστραλία και την ομάδα του Σίδνεϋ.

Στο Sportime της Πέμπτης (13/9) το περιοδικό της Premier League

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Τίμο Βέρνερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντελ Πιέρο σύγκρινε τον Ρονάλντο με τον Λεμπρόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.