ΙΤΑΛΙΑ

«Ψαχουλεύουν» το ερωτικό παρελθόν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυξάνεται όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον στην υπόθεση του Πορτογάλου
«Ψαχουλεύουν» το ερωτικό παρελθόν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πολύ μεγάλη διάσταση αρχίζει και παίρνει η υπόθεση που θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει βιάσει μία κοπέλα στις ΗΠΑ, με τις αρχές να κάνουν τα πάντα για να δοθούν απαντήσεις.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα πάντα, θέλουν να έρθουν σε επαφή με τις πρώην σχέσεις του Πορτογάλου, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για την ερωτική τους ζωή.

Αρχικά γίνεται γνωστό ότι από τις πρώτες στη λίστα είναι η Τζέμα Άτκινσον, που φέρεται να είχε βγει με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους για περίπου τέσσερις μήνες, ενώ συνέχεια παίρνουν μερικές από τις πιο γνωστές γυναίκες στον πλανήτη, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον, η Ιρίνα Σάικ και πολλές ακόμα.

Τα πράγματα έχουν πάντως αρχίσει και γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τον ίδιο αφού ακόμα και χωρίς να έχει αποδειχτεί ότι έκανε κάτι τέτοιο, έχουν μπει σε κίνδυνο αρκετές από τις οικονομικές συμφωνίες του που του αποφέρουν κοντά στο 1 δις ευρώ.

Ακόμα θέματα φαίνεται ότι έχει και με την εταιρία ένδυσης που συνεργάζεται, η οποία τόνισε πως παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα πάρει αποφάσεις όταν εκείνη κρίνει ότι πρέπει να επέμβει.

Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το ψαχούλεμα θα πάρει καιρό να γίνει, γιατί η ερωτική ζωή του Πορτογάλου ήταν αρκετά πολυτάραχη, έχοντας πολλές γυναίκες στο πλευρό του.

Σκαρφάλωσε 3η η Ρόμα (vid)

Κάνει πλάκα η Γιουβέντους, σκόραρε ο Ρονάλντο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ψαχουλεύουν» το ερωτικό παρελθόν του Κριστιάνο Ρονάλντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.