ΙΤΑΛΙΑ

Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι με έβλεπε ως τράπεζα»

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι άφησε εκ νέου αιχμές για τον πρώην προπονητή της ομάδας και έσταξε… μέλι για τον αντικαταστάτη του
Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι με έβλεπε ως τράπεζα»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του απόψεις και αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Νάπολι τα πήγαινε εξαιρετικά για αρκετό καιρό με τον πρώην προπονητή της ομάδας, αλλά το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις τους έγιναν κάκιστες και γι’ αυτό έλαβε τέλος η συνεργασία.

Ο Ντε Λαουρέντις επανήλθε τελευταία με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα στην «Corriere dello Sport» και μίλησε με αρκετά απαξιωτικά σχόλια για τον νυν προπονητή της Τσέλσι

«Ο Σάρι; Νόμιζα ότι είχα συναντήσει έναν προπονητή που θα έμενε στη Νάπολι για πολύ καιρό. Από ένα σημείο έγινε αποκλειστικά θέμα χρημάτων.

Ξαφνικά τα ΜΜΕ έγραφαν ότι το συμβόλαιό του χρειάζεται αναπροσαρμογή. Οπότε ποια είναι η αξία μιας συμφωνίας που μόλις υπεγράφη; Είχαμε ήδη πάει από τα 700.000 ευρώ στα 1,5 εκατ. ευρώ. Μια φορά τον άκουσα να το λέει για το επόμενο συμβόλαιό του, ήθελε να γίνει πλούσιος.

Για τις δηλώσεις αγάπης του Σάρι για την πόλη; Το πίστεψα, αλλά μετά αναρωτήθηκα: Κι αν με βλέπει ως τράπεζα;», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της Νάπολι και πρόσθεσε στη συνέχεια για τον αντικαταστάτη του:

«Ο Αντσελότι ήταν ένα ραντεβού γραμμένο από τη μοίρα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Πήρε μόλις πέντε λεπτά για να φτάσουμε σε συμφωνία. Η πιο γρήγορη διαπραγμάτευση στα 15 μου χρόνια στο ποδόσφαιρο».

Πιθανή επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στην Μίλαν

Κλείνει Λούκας Πακετά η Μίλαν

Κάταγμα ο Ντε Ρόσι, 15 μέρες εκτός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι με έβλεπε ως τράπεζα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.