ΙΤΑΛΙΑ

«Ο Ρονάλντο πλήρωσε την Μαγιόρκα, αλλά είναι αθώος!»

Ο δικηγόρος του Πορτογάλου, Πίτερ Κρίστιανσεν μίλησε για τις κατηγορίες βιασμού από την Κάθριν Μαγιόρκα
«Ο Ρονάλντο πλήρωσε την Μαγιόρκα, αλλά είναι αθώος!»

Η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει πολλά κεφάλαια και ένα τελευταίο προστέθηκε την Τετάρτη (10/10) με τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Πίτερ Κρίστιανσεν.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Πορτογάλου στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν αρνήθηκε ότι ο πελάτης του έχει καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό στην Κάθριν Μαγιόρκα, αλλά επανέλαβε σθεναρά ότι είναι αθώος.

Ο Κρίστιανσεν μίλησε στον «Indipendent» και φρόντισε να εξηγήσει πως διέρρευσαν παράνομα οι πληροφορίες που έχει καταβάλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη γυναίκα που τον καταγγέλλει:

«Από το 2015 δεκάδες φορείς, μεταξύ των οποίων δικηγορικά γραφεία, από διάφορα μέρη της Ευρώπης δέχθηκαν επίθεση από χάκερς και τα δεδομένα τους έχουν κλαπεί από έναν εγκληματία του κυβερνοχώρου.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να πουλήσει αυτές τις πληροφορίες και κάποια ανεύθυνα Μέσα κατέληξαν να δημοσιεύουν κλεμμένα έγγραφα, σημαντικά μέρη των οποίων έχουν αλλοιωθεί ή έχουν εντελώς “κατασκευαστεί», είπε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Ακόμη μία φορά, για να αποφύγω παρεξηγήσεις, επαναλαμβάνω: Η θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα ήταν και συνεχίζει να είναι η εξής: Αυτό που έγινε το 2009 στο Λας Βέγκας ήταν απολύτως συναινετικό.

Ο Κριστιάνο δεν αρνείται ότι μετά δέχθηκε να συνάψει μια συμφωνία, αλλά οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό θα πρέπει να ξεκαθαριστούν: Εκείνη η συμφωνία δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής.

Έγινε, απλά, επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακολούθησε τις συμβουλές των δικηγόρων του για να βάλει τέλος στις εξωφρενικές εναντίον του κατηγορίες».

Η σχέση της Ρεάλ στο σκάνδαλο Ρονάλντο (pic)

Υπόθεση Ρονάλντο: Τρεις ακόμη γυναίκες τον κατηγορούν για κακοποίηση!

«Ψαχουλεύουν» το ερωτικό παρελθόν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Ρονάλντο πλήρωσε την Μαγιόρκα, αλλά είναι αθώος!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.