ΙΤΑΛΙΑ

Άφησε «παράθυρο» για Ζλάταν στη Μίλαν ο Λεονάρντο

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν επιβεβαίωσε τη συμφωνία με Πακετά και δεν απέκλεισε τη «βόμβα» με τον Ιμπραΐμοβιτς
Άφησε «παράθυρο» για Ζλάταν στη Μίλαν ο Λεονάρντο

Η συμφωνία της Μίλαν με ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, του Λούκας Πακετά, έγινε γνωστή από χθες όμως πλέον επιβεβαιώνεται και από τα πλέον επίσημα χείλη.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Λεονάρντο τόνισε πως «έχουμε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Μίλαν, αλλά η αγορά δεν ανοίγει πριν τον Ιανουάριο οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή πριν γίνει επίσημο».

Παράλληλα τώρα που τους άνοιξε η… όρεξη, ο Λεονάρντο δεν απέκλεισε και την έκπληξη που φημολογείται, την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Υπάρχει μια προσωπική σχέση μαζί του. Το σκεφτήκαμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, γιατί ακόμα και στα 37 μπορεί να καθοδηγήσει μια ομάδα. Βέβαια πρέπει πάντα να υπολογίζουμε το Financial Fair Play. Θέλουμε να χτίσουμε ανταγωνιστική ομάδα».

Κλείνει Λούκας Πακετά η Μίλαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άφησε «παράθυρο» για Ζλάταν στη Μίλαν ο Λεονάρντο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.