ΙΤΑΛΙΑ

Μπατιστούτα: «Ο Μέσι καλύτερος του Ρονάλντο και ο Ικάρντι του Ιγουαΐν»

Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Μάουρο Ικάρντι πρέπει να έχει προτεραιότητα στην εθνική Αργεντινής
Μπατιστούτα: «Ο Μέσι καλύτερος του Ρονάλντο και ο Ικάρντι του Ιγουαΐν»

Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών. Συνεπώς η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία. Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτα στα πλαίσια προώθησης της νέας του ταινίας «Το νούμερο 9» ρωτήθηκε για το ποιον εκ των Ιγουαΐν και Ικάρντι προτιμά.

«Για την Αργεντινή η μάχη είναι μεταξύ του Ικάρντι και του Ιγουαΐν. Ο Μάουρο είναι νεότερος, οπότε έχει περισσότερο μέλλον. Μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχουν πολλά ματς που δεν σκοράρει. Οι οπαδοί της Ίντερ πρέπει να είναι χαρούμενοι», τόνισε.

Παράλληλα έδωσε την ψήφο του στον Μέσι στο αιώνιο δίλλημα της εποχής:

«Αν μπορούσα θα τους είχα και τους δύο. Αν έπρεπε να διαλέξω, θα διάλεγα τον Μέσι. Απλά επειδή είναι Αργεντινός! Σοβαρά τώρα, Ο Ρονάλντο είναι δυνατός, αλλά είναι διαφορετικοί. Ο Μέσι συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι. Είναι δύσκολη η σύγκριση».

Σίγουρος για τη συνέχεια της Ίντερ ο Ικάρντι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπατιστούτα: «Ο Μέσι καλύτερος του Ρονάλντο και ο Ικάρντι του Ιγουαΐν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.