ΙΤΑΛΙΑ

Κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία ξανά ο Αλέγκρι

Ο Μαξ Αλέγκρι επανέλαβε την πρόθεσή του να μείνει στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια
Κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία ξανά ο Αλέγκρι

Όταν ανέλαβε το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Αντόνιο Κόντε, λίγοι πίστεψαν πως θα τον ξεπερνούσε και μάλιστα τόσο γρήγορα. Ο Μαξ Αλέγκρι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία, διατηρώντας τον βραβείο «Panchina d’Oro».

Ο Αλέγκρι άφησε πίσω του τους Μαουρίτσιο Σάρι (Νάπολι) και Σιμόνε Ιντζάγκι (Λάτσιο) και κατέκτησε για τέταρτη φορά τη συγκεκριμένη διάκριση.

Κατά την παραλαβή του βραβείου υποστήριξε πως το μέλλον του είναι συνυφασμένο με τη Γιουβέντους:

«Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο μου, που αφαιρεί από πάνω μου τόση πολλή πίεση και με κάνει να γερνάω πιο αργά. Credit πρέπει να πάρουν επίσης το club και οι παίκτες, ελπίζω να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Τα χρόνια στην Serie A με έχουν κάνει καλύτερο. Στόχος είναι να κατακτήσουμε το 8ο σερί Scudetto και το Champions League».

Ιγκουαΐν: «Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν είμαστε ρομπότ»

Άλωσε το Μιλάνο η Γιουβέντους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία ξανά ο Αλέγκρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.