ΙΤΑΛΙΑ

Ο Πογκμπά φωτογραφήθηκε με τον Νέντβεντ τζούνιορ και οι φήμες για Γιουβέντους οργίασαν (pic)

Ο γιός του Πάβελ Νέντβεντ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον Πολ Πογκμπά και οι οπαδοί της Γιουβέντους άρχισαν το «ψηστήρι»
Ο Πογκμπά φωτογραφήθηκε με τον Νέντβεντ τζούνιορ και οι φήμες για Γιουβέντους οργίασαν (pic)

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει μπορέσει σε καμία περίπτωση να αποδώσει τα αναμενόμενα και η σχέση με τον Μουρίνιο έχει περάσει από αρκετά κύματα. Δεν ήθελε πολύ για να ξεσηκωθεί νέο σενάριο αποχώρησης του Πολ Πογκμπά.

Αφορμή μια φωτογραφία που βγήκε στο Τορίνο κατά την επιστροφή του στην έδρα της πρώην ομάδας του, Γιουβέντους. Ο Πάβελ Νέντβεντ Τζούνιορ, ο 18χρονος γιος του αντιπροέδρου της Γιουβέντους, ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας φωτογραφία του αγκαλιά με τον Πογκμπά και το σχόλιο “Ο φίλος μου”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε βομβαρδισμός σχολίων, με τους τιφόζι να ζητούν από τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» να κάνει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφική υπέρβαση.

https://www.instagram.com/p/BqF_RbaF6w8/?utm_source=ig_embed

Ο Κιελίνι έκανε το photobombing της χρονιάς στον Ρονάλντο (pic)

Κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία ξανά ο Αλέγκρι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Πογκμπά φωτογραφήθηκε με τον Νέντβεντ τζούνιορ και οι φήμες για Γιουβέντους οργίασαν (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.