ΙΤΑΛΙΑ

Η Γιουβέντους «κοιτάζει» τον Χάμες

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου από την Ρεάλ Μαδρίτης  για δεύτερη χρονιά, χωρίς όμως να υπάρχει πρόθεση αγοράς του στο τέλος της σεζόν
Η Γιουβέντους «κοιτάζει» τον Χάμες

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκεζ, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου από την Ρεάλ Μαδρίτης  για δεύτερη χρονιά, χωρίς όμως να υπάρχει πρόθεση αγοράς του στο τέλος της σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να κάνει δικό της τον Κολομβιανό, έχοντας έτσι ως στόχο να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο νέος τεχνικός των Μαδριλένων, Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος δεν έχει προλάβει να «τσεκάρει» τον 27χρονο για το αν θέλει να ανακληθεί ο δανεισμός του, αφού είναι τραυματίας και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαντιάγκο Σολάρι, δεν έχει προλάβει να αξιολογήσει τον 27χρονο για το αν θέλει να ανακληθεί ο δανεισμός του, καθώς είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τις 15 Δεκεμβίου.

 

Ολυμπιακός: Από κοντά τον Μήτρογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γιουβέντους «κοιτάζει» τον Χάμες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.