ΙΤΑΛΙΑ

Ρόμα: Τους «μαντρώνει» ο πρόεδρος!

Ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, ανακοίνωσε από τη Βοστώνη, το λεγόμενο «ritiro», με τον Κώστα Μανωλά και τους συμπαίκτες του να είναι εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια
Ρόμα: Τους «μαντρώνει» ο πρόεδρος!

Η Ρόμα «αυτοκτόνησε» με την Κάλιαρι και ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να πάρει… μέτρα, «μαντρώνοντας» τους ποδοσφαιριστές στην Τριγκόρια.

Ο Τζέιμς Παλότα ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του και το γεγονός ότι από το 2-0 υποχρεώθηκαν στην ισοπαλία 2-2 με την Κάλιαρι και ανακοίνωσε από τη Βοστώνη που βρίσκεται ότι τα επόμενα 24ωρα η ομάδα θα βρίσκεται σε… καραντίνα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Τριγκόρια!

Αυτό είναι το λεγόμενο «ritiro», με τους ποδοσφαιριστές να είναι εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα διεξαχθεί το ματς με την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League.

Πρέπει δε να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που εφαρμόζεται το «ritiro» για τον Κώστα Μανωλά και τους συμπαίκτες του. Η πρώτη ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου μετά την ήττα από την Μπολόνια.

Η Κάλιαρι ισοφάρισε τη Ρόμα με 9 παίκτες!

Μάντζουκιτς, ένας Κροάτης βέρος Γιουβεντίνος

Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-3 : Δύο γκολ ο Μιραλάς σε επική ισοπαλία (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόμα: Τους «μαντρώνει» ο πρόεδρος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.