ΙΤΑΛΙΑ

Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως ανανεώνει ο Ικάρντι (pic)

Φαίνεται πως ο Μάουρο Ικάρντι θα παραμείνει για πάντα στην Ίντερ
Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως ανανεώνει ο Ικάρντι (pic)

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Μάουρο Ικάρντι, να είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει την Ίντερ για κάποια άλλη κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται ότι θα γίνει τελικά.

Η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή, Γουάντα,  θέλησε με τον δικό της τρόπο να καθησυχάσει τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας,κάνοντας μία αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της Twitter.

Η εκρηκτική Νάρα,έκανε μία ανάρτηση στην οποία έγραψε: «Είναι 00:30 και εδώ ακόμα διαβάζω τις σελίδες της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάουρο Ικάρντι».

Αν όντως αυτό ισχύει και δεν πρόκειται για κάποιο… παιχνίδι της, τότε θα δούμε τον αρχηγό των «νερατζούρι» να παραμένει στην ομάδα που τον ανέδειξε, κερδίζοντας από επτά έως οκτώ εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, όπως στο τωρινό του συμβόλαιο.

Mίλαν: Πρόστιμο για το FFP

Ρόμα: Ζητά 50 εκατ. ευρώ για τον Ουντέρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Γουάντα Νάρα αποκάλυψε πως ανανεώνει ο Ικάρντι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.