ΙΤΑΛΙΑ

Η Μίλαν γλυκοκοιτάζει τον Λοσάνο!

Ο Μεξικανός είναι βασικός στόχος της ομάδας
Η Μίλαν γλυκοκοιτάζει τον Λοσάνο!

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο έκανε «μαγικές» εμφανίσεις στο Μουντιάλ και το Τσάμπιονς Λιγκ και η Μίλαν ετοιμάζεται να τον διεκδικήσει!

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής είναι από αυτούς που έχει ξεχωρίσει στις μεταγραφικές λίστες των μεγάλων ομάδων, με τις εμφανίσεις του.

Οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την μεγάλη μεταγραφή ωστόσο, εφ’ όσον αποχωρήσει ο Ιγκουαΐν από την ομάδα. Ο Αργεντινός δεν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Μιλάνο και οι φήμες για επανένωση με τον Μαουρίσιο Σάρι στην Τσέλσι, ακούγονται εδώ και καιρό.

Αν γίνει η μεταγραφή αυτή, τότε η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, θα κινηθεί για τον Λοθάνο, που είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα. Η ρήτρα του πάντως φτάνει τα 40 εκατομμύρια, καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2022 με την Αΐντχόφεν.

«Ο Πογκμπά και ο Ίσκο στο στόχαστρο της Γιουβέντους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μίλαν γλυκοκοιτάζει τον Λοσάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.