ΙΤΑΛΙΑ

«Κοντά στο να συμφωνήσει με την Ίντερ ο Γκοντίν»

Πολύ κοντά είναι σύμφωνα με το «Sky Sports» ο Ντίεγκο Γκοντίν, στο να υπογράψει στην Ίντερ το για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ουρουγουανός αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, μπορεί να θέλει να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία. Έτσι η Ίντερ παρουσιάζεται ως ο...
«Κοντά στο να συμφωνήσει με την Ίντερ ο Γκοντίν»

Πολύ κοντά είναι σύμφωνα με το «Sky Sports» ο Ντίεγκο Γκοντίν, στο να υπογράψει στην Ίντερ το για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, μπορεί να θέλει να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία.

Έτσι η Ίντερ παρουσιάζεται ως ο πιθανότερος προορισμός, καθώς του προσφέρει «κλειστό» διετές, με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Μάλιστα αναφέρεται πως τον ήθελε και ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ, ωστόσο μετά τη φυγή του τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως στους «κόκκινους διαβόλους».

Κλείνει Κάσερες η Πάρμα

Ανακοίνωσε Πακετά η Μίλαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κοντά στο να συμφωνήσει με την Ίντερ ο Γκοντίν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.