ΙΤΑΛΙΑ

Τραυματίας ο Μανωλάς, τρέχει για Λίβερπουλ

Τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, στο 74’ του ντέρμπι με τη Λάτσιο, μετά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του. Παρά το 0-0, το ντέρμπι της Ρώμης δικαιολόγησε τη φήμη του και ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος, αλλά και… πολλές κλωτσιές. Ο Κώστας Μανωλάς, έγινε αλλαγή στο 74’ από τον Φλορέντσι, αφού τραυματίστηκε από ιδιαιτέρως...
Τραυματίας ο Μανωλάς, τρέχει για Λίβερπουλ

Τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, στο 74’ του ντέρμπι με τη Λάτσιο, μετά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του.

Παρά το 0-0, το ντέρμπι της Ρώμης δικαιολόγησε τη φήμη του και ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος, αλλά και… πολλές κλωτσιές.

Ο Κώστας Μανωλάς, έγινε αλλαγή στο 74’ από τον Φλορέντσι, αφού τραυματίστηκε από ιδιαιτέρως σκληρά χτυπήματα αντιπάλων του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιμόμπιλε πάτησε τον διεθνή στόπερ στον αστράγαλο, ενώ στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς τον κλώτσησε στη γάμπα. Παρά το γεγονός ότι και τα δύο μαρκαρίσματα ήταν πολύ σκληρά, κανείς εκ των δύο δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί εάν το πρόβλημα του Έλληνα διεθνή είναι σοβαρό ή όχι και οι «τζιαλορόσι» ανησυχούν για τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με την Λίβερπουλ, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λινγκ (24/4 & 2/5).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραυματίας ο Μανωλάς, τρέχει για Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.