ΙΤΑΛΙΑ

Παλότα: «Δεν το συζητάω για τον Άλισον»

Ο πρόεδρος της Ρόμα επιμένει ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν είναι προς πώληση, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ
Παλότα: «Δεν το συζητάω για τον Άλισον»

Ρόμα και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Champions League, αλλά όπως φαίνεται το προσεχές καλοκαίρι θα έχουν και δεύτερη κόντρα, αυτή τη φορά για τα… μάτια του τερματοφύλακα, Άλισον.

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο των Ρωμαίων έχει κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά κυρίως στο Champions League, βοηθώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και να προκριθεί στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο Άλισον είναι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά οι Ρωμαίοι και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ενδώσει στις πιέσεις.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο με ρωτάνε συνέχεια, αν ο Άλισον θα είναι ο τερματοφύλακάς μας, τη νέα σεζόν. Φυσικά και θα είναι. Έχουμε συμβόλαιο μαζί του και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε. Δεν το συζητάω. Πιστεύουμε ότι είναι ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας, γι’ αυτό και τον υπογράψαμε άλλωστε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον πουλήσουμε».

Ο Άλισον μετακόμισε στην Ιταλία και τη Ρόμα από τη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι του 2016, αλλά την πρώτη του χρονιά (2016/17) δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι, αφού βασικός ήταν ο Σέζνι.

Φέτος όμως δεν έχει χάσει παιχνίδι των Ρωμαίων και αν τελικά γίνουν συζητήσεις το καλοκαίρι για το ενδεχόμενο πώλησής του, τότε οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό θα πρέπει να φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παλότα: «Δεν το συζητάω για τον Άλισον»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.