ΙΤΑΛΙΑ

Μπονούτσι: «Ευτυχώς δεν ήμουν στο Μπερναμπέου»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Γιουβέντους και είπε ότι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να ελέγξει τις αντιδράσεις του
Μπονούτσι: «Ευτυχώς δεν ήμουν στο Μπερναμπέου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει αφήσει από πέρυσι το καλοκαίρι τη Γιουβέντους και πήγε στη Μίλαν, όπου έπαιξε και στο Europa League. Βέβαια ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν χάνει λεπτό από αγώνα του Champions League και μάλιστα σχολίασε όσα έλαβαν χώρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την περασμένη εβδομάδα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «Premium Sport» για τα όσα έγιναν στους επαναληπτικούς των προημιτελικών του Champions League και αφού συνεχάρη τη Ρόμα για την πρόκρισή της, στη συνέχεια μίλησε και για όσα έγιναν στην Ισπανία και στον αγώνα της Ρεάλ με τη Γιουβέντους:

«Στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μια πολύ έντονη εβδομάδα, γεμάτη συγκινήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη Ρόμα και λυπάμαι για τη Γιουβέντους διότι δεν είναι συνηθισμένο να βάζεις τρία γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο γήπεδό της.

Υπήρχε, βέβαια, και το περιστατικό με το αμφισβητούμενο πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα είχα κάνει κι αν θα μπορούσα να ελέγξω τις αντιδράσεις μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπονούτσι: «Ευτυχώς δεν ήμουν στο Μπερναμπέου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.