ΙΤΑΛΙΑ

Αλέγκρι: «Είμαι ευτυχισμένος στην Γιουβέντους»

Δεν σκέφτεται να φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας ο τεχνικός της Γιουβέντους
Αλέγκρι: «Είμαι ευτυχισμένος στην Γιουβέντους»

Μπορεί οι φήμες να τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Παρί, όμως ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν σκέφτεται να φύγει από την Ιταλία.

Ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για όλα όσα ακούγονται, τονίζοντας πως είναι ευτυχισμένος στην ομάδα του, ενώ έχει και συμβόλαιο μέχρι το 2020.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Είμαι σε αρμονία με την ομάδα. Πάω διακοπές όταν υπάρχει μεταγραφική περίοδος, επειδή εμπιστεύομαι απόλυτα το κλαμπ.

Έχουμε ακόμα μερικά εμπόδια μπροστά μας. Αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, μπορεί να μην με θέλουν ακόμα εδώ. Θα συζητήσουμε κατά την διάρκεια της πορείας μας, όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει καμία διαφορά», ήταν τα λόγια του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέγκρι: «Είμαι ευτυχισμένος στην Γιουβέντους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.