ΙΤΑΛΙΑ

«Συνδέεται ξανά με την Γιουβέντους ο Πογκμπά»

Φαίνεται να σκέφτεται την επιστροφή στο Τορίνο, ο Γάλλος
«Συνδέεται ξανά με την Γιουβέντους ο Πογκμπά»

Περίεργα ήταν τα πράγματα για τον Πολ Πογκμπά την φετινή περίοδο, με τον Γάλλο μέσο να χάνει κατά την διάρκεια της σεζόν την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο και να βλέπει πολλά παιχνίδια από τον πάγκο.

Αμέσως πολλές φήμες έκαναν την εμφάνιση τους, για κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες, ωστόσο υπήρχαν διαψεύσεις για αυτό εκατέρωθεν, αλλά ο ποδοσφαιριστής μιλούσε αινιγματικά για το μέλλον του στην ομάδα.

Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει άλλη έκταση, καθώς όπως έκανε γνωστό η «Corriere dello Sport», ο 25χρονος μέσος της Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι ψάχνει τρόπο να επιστρέψει πίσω στην Γιουβέντους, με την οποία μεγαλούργησε.

Περισσότερες πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές για την περίπτωση του, όμως όπως είναι γνωστό «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Συνδέεται ξανά με την Γιουβέντους ο Πογκμπά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.