ΙΤΑΛΙΑ

«Ο Ραϊόλα μίλησε με Γιουβέντους για Πογκμπά»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιβεβαίωσε τις επαφές της ομάδας του για τον Γάλλο άσο
«Ο Ραϊόλα μίλησε με Γιουβέντους για Πογκμπά»

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά αποδεικνύεται πως δεν είναι απλά φήμες, αλλά υπαρκτό. Μάλιστα αν ισχύουν αυτά που είπε ο επιθετικός της ομάδας, Πάολο Ντιμπάλα, έχουν γίνει και επίσημες συζητήσεις.

Σύμφωνα με το Calciomercato ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, έχει ήδη συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ και τον τεχνικό διευθυντή, Τζουζέπε Μαρότα, για να τα βρουν προκειμένου να αποκτήσουν τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πηγή που επικαλούνται, είναι ο ίδιος ο Ντιμπάλα, ο οποίος ανέφερε πως έχει μάθει ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο μήνες!

«Έχω ακούσει πως είναι πιθανόν να συμβεί. Ακούω ψιθύρους εδώ και περίπου δύο μήνες στο Τορίνο, όπως και ότι ο Ραϊόλα έχει μιλήσει με Νέντβεντ και Μαρότα», ανέφερε ο Ντιμπάλα.

Το θέμα είναι βέβαια τι θα πει ο Μουρίνιο για όλα αυτά και αν θα επιτρέψει στον Πογκμπά να φύγει από το Μάντσεστερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Ραϊόλα μίλησε με Γιουβέντους για Πογκμπά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.