ΙΤΑΛΙΑ

“Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Ματσίς”

Ιταλικό ΜΜΕ τόνισε πως ο Βενεζουελάνος άσος που απασχολεί την ΑΕΚ θα ενσωματωθεί σύντομα στην προετοιμασία των Φριουλάνων
“Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Ματσίς”

O Ντάρβιν Ματσίς, μια από τις περιπτώσεις που κοιτάει η ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ, σύντομα θα παρουσιαστεί στις προπονήσεις της Ουντινέζε, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ. 

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος θα ενσωματωθεί, όπως αναφέρει σήμερα (15/6) το “udineseblog.it” παραπέποντας παράλληλα στην ιστοσελίδα της Γρανάδα “ideal.es”, στην προετοιμασία των Φριουλάνων όπου θα αξιολογηθεί και θα αποφασιστεί το μέλλον του.

Όπως είχε αναφέρει το sportime, η πρόθεση του παίκτη προς το παρόν είναι ακριβώς αυτή. Να εξαντλήσει δηλαδή τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα του Φρίουλι και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Ωστόσο, αν ο Ματσίς δεν “κλειδώσει” στα πλάνα του νέου τεχνικού, Χούλιο Βελάθκεθ, τότε ο ιταλικός σύλλογος θα κοιτάξει τις προσφορές που ήδη έχει στα χέρια του ο παίκτης και θα προχωρήσει είτε σε πώληση, είτε σε δανεισμό.

Η ΑΕΚ, υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τη διοίκηση της Ουντινέζε και συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Ματσίς”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.