ΙΤΑΛΙΑ

Η μεταγραφή του Ρονάλντο προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία του Fifa 19

Η EA Sports έπαθε ότι και η 2k με τον περσινό τίτλο που κυκλοφόρησε με τον Ιρβινγκ ως… Καβαλίερ
Η μεταγραφή του Ρονάλντο προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία του Fifa 19

Το NBA 2K18 το έμαθε από την ανάποδη. Η μετακίνηση του Κάιρι Ίρβινγκ, που φιγούραρε στο επίσημο εξώφυλλο του παιχνιδιού, από τους Καβαρλίερς στους Σέλτικς δημιούργησε θέμα που ανάγκασε την 2K Sports τότε να επανακυκλοφορήσει εκ νέου παρτίδες του τίτλου.

Το ίδιο φαινόμενο έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει οριστικοποιηθεί ως πρόσωπο του Fifa 19 μήνες τώρα και στο εξώφυλλο του παιχνιδιού που κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο απεικονίζεται φυσικά με τη φανέλα της Ρεάλ. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να προστεθούν… ρίγες στην λευκή φανέλα της «βασίλισσας»;

Η επίσημη ανακοίνωση της EA Sports αναμένεται τις επόμενες μέρες, αν και ήδη οι ανυπόμονοι fans έχουν δημιουργήσει patch με τον CR7 στα «μπιανκονέρο».

Το πιο λογικό πάντως είναι η… ανορθογραφία του εξωφύλλου να διορθώνεται εντός του παιχνιδιού με update που θα κυκλοφορήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μεταγραφή του Ρονάλντο προκαλεί πρόβλημα στην κυκλοφορία του Fifa 19», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.