ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τηλεοπτικό το Εθνικός-Ηρακλής

Τηλεοπτική μετάδοση θα έχει το Εθνικός Πειραιώς-Ηρακλής
Τηλεοπτικό το Εθνικός-Ηρακλής

Σε ρυθμούς κυπέλλου ζουν και αναπνέουν στον Εθνικό Πειραιώς, με την διοίκηση να ανακοινώνει την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα με τον Ηρακλή.

Η συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

“Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/9 (17:30) κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής αναίτιας τιμωρίας από την περσινή αγωνιστική περίoδο.

Οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου όμως, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την συνάντηση των δυο ιστορικών ομάδων, αφού ο αγώνας θα προβληθεί σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV”.

Στο Sportime της Πέμπτης (13/9) το περιοδικό της Premier League

Εθνικός Πειραιώς-Ηρακλής: Εντυπωσιακή προαναγγελία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεοπτικό το Εθνικός-Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.