ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Ηρόδοτο, 3-1 τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου

Αγχώθηκαν στο φινάλε οι Ηρακλειώτες, αλλά νίκησαν με 3-1 την ομάδα της Θήβας
Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Ηρόδοτο, 3-1 τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου

Δεν την… πάτησε ο Ηρόδοτος στην πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-1 επί του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο της Θήβας όπου διεξήχθη η αναμέτρηση, αλλά στο για περίπου 20 λεπτά έπαιξε με τη φωτιά, χωρίς να καεί.

Στην πρώτη καλή φάση του ματς, ο Ηρόδοτος άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Σμυρλή (8′). Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Τσαπανέλη. Πίεσαν οι Ηρακλειώτες και στο 40′ πήραν ξανά το προβάδισμα με γκολ του Κασαπάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, με τον Κιθαιρώνα να πιέζει. Στο 68′ ο Γιαλούσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Πλακίδα, με τον Ηρόδοτο να συνεχίζει με παίκτη λιγότερο. Στις καθυστερήσεις, ο Φραγκουλάκης με πέναλτι “κλείδωσε” την πρόκριση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουκαλάς (Αθηνών), με βοηθούς τον Ζήρδας (Δράμας) και τον Κολλιάκο (Αθηνών).

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Δήμητρας, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Κοτώρος, Τσέλλος, Κουκούλας, Μαρτιναίος (82′ Σταμέλος), Πάπη (63′ Κώνστας), Πλακίδας, Τσοπανέλης, Στρατιδάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αυγενικού (57′ Μάκο) (76′ Μπαλάφας), Μωραΐτης (57′ Μασάδο), Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης, Κωνσταντινίδης.

Οι διαιτητές της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Ηρόδοτο, 3-1 τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.