ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε τη Σπάρτη!

Η ομάδα του Κώστα Μιχάλη νίκησε με 1-0 τους Λάκωνες και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού
Κύπελλο Ελλάδας: Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε τη Σπάρτη!

Η πρώτη μίνι έκπληξη στο κύπελλο Ελλάδας έγινε στη Νάξο, εκεί όπου η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε τη Σπάρτη!

Η ομάδα από τη Σαντορίνη του προπονητή Κώστα Μιχάλη επικράτησε με 1-0 των Λακώνων και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού, εκεί όπου θα βρεθεί στους ομίλους και κόντρα σε δύο ομάδες της Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο πολύπειρος στράικερ Μάριος Αργυρίου στο 10′ με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα. Εν συνεχεία οι νησιώτες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Αντίθετα, η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα παρουσίασε ένα κάκιστο θέαμα και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, τόσο στα φιλικά ματς, όσο και στα επίσημα.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η Θύελλα Καμαρίου προέρχεται από το τοπικό της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου την περσινή σεζόν στέφθηκε νταμπλούχος και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στην 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84′ Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90′ Γατσέλος), Μαυρομάτης (74′ Ζανελάρι).

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστόφ Βαζέχα): Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58′ Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντο Ρέις (62′ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81′ Καινούργιος), Βλαχομήτρος.

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση των ομίλων

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα ο Βόλος, 2-0 τον Αντίμαχο Κω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Ελλάδας: Η Θύελλα Καμαρίου απέκλεισε τη Σπάρτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.