ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ισοπαλία ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Εργοτέλη

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Καπνίδη, ισοφάρισε ο Γροντής
Ισοπαλία ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Εργοτέλη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Σπάτα ανάμεσα στον τοπικό Αήττητο και τον Εργοτέλη για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους Κρητικούς να προηγούνται και τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν στο 80′ και με την βοήθεια της τύχης.

Πιο έμπειρος ο Εργοτέλης, ανέβασε ταχύτητα μετά το 25λεπτο και είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Το οποίο κατάφερε στο 42′. Ο Κοκκαλάς δεν μπόρεσε να διώξει τη σέντρα του Ιατρούδη, η μπάλα στρώθηκε στον Καπνίδη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, έφτασαν στην ισοφάριση 10 λεπτά πριν τα “90”. Σέντρα του Γροντή από τα δεξιά, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και κατέληξε εκεί για το 1-1.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60′ Χατζηιωαννίδης), Κασνέτσης (67′ Σπυρόπουλος), Ηρακλής, Γροντής, Ματσούκας (84′ Σταματάκης), Μαρουκάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπρους, Ιατρούδης, Τσέλιος, Μπουτσάκης (72′ Κοζορώνης), Εφορντ, Καπνίδης (85′ Ροβίδης).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισοπαλία ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Εργοτέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.