ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπήκαν με νίκη οι Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου

Οι Πατρινοί πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Άρη Αβάτου και ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηροδότου
Μπήκαν με νίκη οι Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου

Η Παναχαϊκή μπήκε με το δεξί στο Κύπελλο, αφού επικράτησε 1-0 του Άρη Αβάτου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μωραΐτης στο 50’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 89’ σε πλασέ του Σιχλιμοίρη, αλλά ο Καπούταγλης έδιωξε σε κόρνερ.

AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73’ Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56’ Σιχλοιμίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56’ Ζοσημίδης), Γκέκας, Μ. Μελισσόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66’ Μαυριάς), Κολ (87’ Παπατόλιος), Μωραΐτης (79’ Αντωνακόπουλος).

Νίκη στις λεπτομέρειες ο Απόλλων Πόντου

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο Απόλλων Πόντου βγήκε νικητής επί του Ηροδότου με 1-0 στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 58’, όταν ο Δημητριάδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας του Ηροδότου και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Στο 63’ ο Ηρόδοτος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάκο, αλλά πίεσε κι έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στο 83’ έμεινε με δέκα παίκτες και ο Απόλλων λόγω αποβολής του Καλαϊτζίδη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76’ Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82’ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71’ Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56’ Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (90’ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82’ Δαμουλάκης).

Κύπελλο Ελλάδας: 5άρα ο Βόλος, γκέλα τα Τρίκαλα, άνετα ο Κισσαμικός

Ισοπαλία ανάμεσα σε Αήττητο Σπάτων και Εργοτέλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπήκαν με νίκη οι Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.