ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Οι Κρητικοί είχαν ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Γ’ Εθνικής και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο
Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και νίκησε εύκολα με 3-0.

Οι Κρητικοί παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές κόντρα στην ομάδα τη Γ’ Εθνικής και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία. Πλέον έχουν τέσσερις βαθμούς μετά και την ισοπαλία με την Ξάνθη.

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 3’, ενώ πέτυχε το 2-0 στο 30’.

Ο Ντίνας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αραβίδης σηκώθηκε ψηλότερα από τον προσωπικό του αντίπαλο, κάνοντας το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’, με πέναλτι που κέρδισε ο Νοικοκυράκης κι ανέλαβε να εκτελέσει ο Αραβίδης, ο οποίος βρήκε δίχτυα κι έγινε έτσι το 3-0!

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Μπολάκης, Παπάζογλου, Κομεσίδης (58’ Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77’ Νοικοκυράκης), Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας, Σασί, Δεληγιαννίδης, Αραβίδης.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Καρτσαμπάς, Δωματάς (74’ Ιορδανίδης), Μέτσε (68’ Φάμπιο), Βουκομάνοβιτς (58’ Τζιώρας), Μακένγκο, Ντινιωτάκης, Καντούτσης.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Ευχάριστα νέα για Βουό στον ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.