ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απογευματινός… περίπατος για την ΑΕΛ

Νίκησε πολύ εύκολα τον Ηρόδοτο με 4-1, χάρη σε δύο γκολ των Μπαργκάν και Νούνιτς
Απογευματινός… περίπατος για την ΑΕΛ

Σε ένα προσωπικό… σόου των Νούνιτς και Μπαργκάν μετατράπηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρόδοτο, το οποίοι έληξε με νικητές τους «βυσσινί» με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη έπειτα από την ήττα στη Νέα Σμύρνη και κόντρα σε ένα αντίπαλο πολύ κατώτερης δυναμικότητας, δεν είχαν πρόβλημα να την πετύχουν.

Ο Φέστα παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, αλλά και πάλι το τελικό αποτέλεσμα ήρθε σχετικά εύκολα.

Ο Νούνιτς άνοιξε το σκορ στο 22’, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπαργκάν. Πέτυχε δύο τέρματα σε διάστημα επτά λεπτών και συγκεκριμένα στο 56’ και στο 63’. Ο Νούνιτς έκανε το 4-0 στο 68’.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους τον Γιώργο Λυρώνη, αφού ο Φουτσίνι είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του το Καμερούν, ήταν να μειώσουν στο 79’ με πέναλτι του Μασάδο, που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκοΐγκοβιτς.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60’ Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66’ Φρίουι).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71’ Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66’ Αμαραντίδης), Μάκο.

Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απογευματινός… περίπατος για την ΑΕΛ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.