ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Στο 1-1 έμειναν Λαμία και Βόλος και το θέμα πρόκρισης και για τους δύο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Αναγκαστικά στην… αναμονή! Λαμία και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 το βράδυ της Τρίτης (30/10) και έτσι θα πρέπει να περιμένουν να την τελευταία αγωνιστική για το αν θα περάσουν.

Οι Φθιώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να πιάσουν έτσι τον Βόλο στη βαθμολογία. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και την τελευταία αγωνιστική καλούνται να νικήσουν τον Απόλλωνα Λάρισας. Τότε οι Θεσσαλοί θα αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ.

Όσο για το ματς, μόλις στο 14′ προηγήθηκε η Λαμία με πλασέ του Καραμάνου. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή και στο 27′ με τον Ρόμανιτς, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να χάσουν ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι.

Είχαν ένα άστοχο σουτ με τον Ουνγιαλίδη στο 31′, έξι λεπτά μετά ο Καμπαγιέρο δεν βρήκε στόχο από κοντά, αλλά η τρίτη ήταν και φαρμακερή. Σκόρερ ο Ρούσσος με σκαστή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κάπως ο ρυθμός. Η Λαμία απείλησε με τον Αναστασιάδη, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει φάσεις. Αντιθέτως, ο Βόλος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και θα μπορούσε να το έχει κλέψει στο 68′ από κοντά Μάντζης και Ουνγιαλίδης δεν βρήκαν την μπάλα. Προς το φινάλε το ματς «έσβησε» και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

ΛΑΜΙΑ: (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Αντέτζο (46′ Καρυπίδης), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Άντρονικ, Μαστούρ (60′ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Οσμάν, Τσούκαλος (72′ Κωστίκας), Καραμάνος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος (86′ Κότο), Ενγκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρίκι (65′ λ.τρ. Δόρης), Ηλιόπουλος, Ουνγιαλίδης, Λούκας Γκαρσία, Πίσπας (54′ Φράγκος).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.