ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Κόλλησε» ο Παναιτωλικός στα Περιβόλια

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός τον κράτησε στο 0-0 και πλέον οι Αγρινιώτες έχουν σημαντικό πρόβλημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου
«Κόλλησε» ο Παναιτωλικός στα Περιβόλια

Σε περιπέτειες μπήκε η προσπάθεια του Παναιτωλικού στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου, μετά και το 0-0 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά.

Οι Αγρινιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά στο 12’ ο Αγρόδημος έκανε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η καλύτερη στιγμή τους ήταν στο 22’ όταν η κεφαλιά του Χαντάκια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΧ Κισσαμικός εμφανίστηκε βελτιωμένος και άρχισε να απειλεί τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα στο 70’ ισοφάρισαν και τα… δοκάρια, όταν το ψιλοκρεμαστό που δοκίμασε ο Σαλιάκας βρήκε στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα άνηκε και πάλι στον Κισσαμικό. Στο 85’ ο Αποστολόπουλος έκανε το γυριστό και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Το τελικό 0-0 φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναιτωλικό, που την τελευταία αγωνιστική θέλει νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας και ήττα του ΑΟΧ Κισσαμικού από τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον χρειάζεται να έχει και καλύτερη επίθεση, από την στιγμή που το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν στο 0-0.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74’ Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (59’ Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50’ Ντίας), Αγρόδημος (78’ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62’ Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.

Άλλος… Παναιτωλικός στο Κύπελλο

Σε απολογία ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και Κουλούρης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κόλλησε» ο Παναιτωλικός στα Περιβόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.